Verzenden en retourneren

Levertijd
Monday is a state of mind run ik (Yolanda) alleen. Dit betekent dat ik niet de ‘next day delivery’ kan garanderen zoals de grote webshops dat doen. Als je een bestelling plaatst wordt deze uiterlijk de volgende dag verwerkt, met persoonlijke aandacht ingepakt en binnen 1-3 dagen bij je thuisbezorgd. Als een product onverhoopt even niet op voorraad is kan de levering iets langer duren, maar daarvan breng ik je dan direct op de hoogte.

Verzendkosten binnen NL
€ 4,00 voor brievenbuspakketjes (0-2 kg)
€ 6,75 voor pakketten die niet door de brievenbus passen
Verzending is gratis bij bestellingen vanaf € 50,00

Levering
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL in samenwerking met MyParcel op het door jou opgegeven bezorgadres. Momenteel bezorg ik alleen in NL.

Retourneren
Ben je niet blij met het product dat je hebt ontvangen? Dat is geen probleem! De zichttermijn is 14 dagen en gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij jou is afgeleverd. Binnen deze termijn kun je je herroepen. Stuur een mail naar info@mondayisastateofmind.nl en dan ontvang je van mij een retourformulier.
Na herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Het artikel dient in originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – te worden teruggestuurd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Ik adviseer je om het verzendbewijs te bewaren totdat je retour is afgewikkeld.

Verwerking
Zodra ik je retour ontvangen en gecontroleerd heb, wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van mij een bevestigingsmail als ik de retourzending heb ontvangen. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden teruggestort, echter nadat ik het artikel retour heb ontvangen. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald.