Betalen

Betaalmethoden

In de shop van Monday is a state of mind kun je op de volgende manieren betalen:

 1. Via Ideal
 2. Met creditcard
 3. Achteraf betalen met Klarna 
  Achteraf betalen via Klarna is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €1.500,00. Wanneer je gebruik maakt van deze betaalmethode, brengt Monday is a state of mind geen kosten in rekening, in tegenstelling tot Klarna; zij brengen €1,95 in rekening. Zodra de bestelling wordt verzonden ontvang je de factuur per e-mail. De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Ter goedkeuring van je verzoek om op factuur te betalen, voert Klarna eerst een gegevenscontrole uit. Het is mogelijk dat Klarna je verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kun je contact opnemen met Klarna:
  telefoonnummer: 020-8082853 | e-mail: webwinkel@klarna.nl.
  * Bij achteraf betalen boven een orderwaarde van € 1.500,00 kun je contact met ons op nemen om een andere methode te hanteren.

  Het is belangrijk dat het bedrag wordt overgemaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur en dus niet naar de rekening van Monday is a state of mind. Bij betaalwijze via Klarna dient het afleveradres overeen te komen met het factuuradres. Het is helaas niet mogelijk om je pakket af te laten leveren op een ander adres. Deze betaalmethode is bedoeld voor consumenten en niet voor bedrijven.

 4. Betalen via bankoverschrijving
  Je kunt het bedrag van je order ook vooraf overmaken naar:
  NL09 KNAB 0504 0075 72 ten name van Monday is a state of mind onder vermelding van het ordernummer (let wel: de bestelling kunnen wij pas verwerken, zodra de betaling door ons is ontvangen), 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op via het contactformulier.